Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

Bestemming: Zuid-Afrika & Swaziland

    

Rondreis: Rondreis Grand Tour Zuid-Afrika met FOX Vakanties
Wanneer: 18 Maart 2007 - 7 April 2007
Route: Klik hier
Groepsgrootte: 28 Personen, meer info over de groep klik hier

 

 

Voor het eerst samen op reis

Tante Jozien en ik waren nog nooit met elkaar op vakantie geweest. Begin van de herfst van 2006 kwam in een gesprek het woord rondreis aan de orde. Dit omdat Jozien met haar vrienden een jaar eerder naar Mexico was geweest met Fox. Jozien en ik wilden samen wel eens een verre reis maken. Nadat we bij Fox de gids met de rondreizen hadden binnengekregen passeerden diverse landen de revue. Thailand leek ons leuk maar ons oog viel op Zuid-Afrika, vooral de Grand Tour van 21 dagen.

Na diversen dingen te hebben uitgezocht besloten we begin december 2006 dan ook de reis te boeken. De reisdatum van 18 maart werd vastgezet. Als snel kregen we van Fox de definitieve bevestiging binnen, dus we konden ons helemaal gaan voorbereiden op de eerste verre reis met elkaar.

 

Via Johannesburg reisden we naar Pretoria om daarna het schitterende Kruger Park te bezoeken. Het was een groot avontuur met mooie belevenissen die ons nog lang zullen heugen. Vooral het verblijf in de mooie lodges in de "bush" van Zuid-Afrika beviel ons wel.

 

Via Durban trokken we verder naar het westen toe met Kaapstad als eindbestemming. Alvorens we Kaapstad bereikten deden we nog de mooie kustplaatsen East London, Port-Elizabeth en Knysna aan. Via de wijnstreken belanden we in Kaapstad, waar we een paar erg leuke dagen hebben gehad.

 

 

Klik op de onderstaande dagen om al onze belevenissen te lezen en te bekijken. De foto's zijn gemaakt met de snapshot van de videocamera, dus de kwaliteit is niet optimaal.

 

Veel leesplezier en vergeet niet om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek. 

 

 

Copyright M.Bernards