Home

 

Mijn Reizen

Gastenboek

Links

Contact

 

 

 

   
Dag van de Rondreis: 11
Wanneer: Woensdag 28 Maart 2007
Plaats: Durban - East London
   

 

 

Als we Durban verlaten is het weer niet zo best. We hebben te maken met regen en het is niet zo warm. Eigenlijk best wel een keer lekker, na veel warmte te hebben gehad. Joop stelt ons gerust want later zou het weer beter worden. We hebben vandaag de langste reisdag met de bus. Wat erg zou je denken, maar nee hoor! We komen langs vele dorpjes waar we vele chaotische situaties zien en we kunnen genieten van een prachtig uitzicht.

 

 

 

 

Onderweg stoppen we een aantal keer om naar het toilet te gaan en wat te eten onder het genot een kop koffie. Bij een van de benzinestations krijgen we alle aandacht van een groep schoolkinderen die erg graag op de foto willen.

 

 

 

 

Als iedereen weer terug is in de bus gaan we weer op weg. Via Umtata gaan we naar East-London, onze eindbestemming. Onderweg komen we langs een van de huizen van Nelson Mandela. We mogen hier niet stoppen maar Corry rijdt langzaam met de bus zodat iedereen een foto kan maken.

 

 

 

 

Tegen de avond komen we aan in East-London, wat aan de kust ligt. Het hotel waar we vannacht slapen heet Kennaway Beach Hotel. Een hotel geheel in de Engelse sfeer. Nadat we van Joop de sleutel hebben gekregen gaan we naar de kamer met een geweldig uitzicht op zee.

 

 

 

 

 

Van tevoren hebben we afgesproken dat we met Laura, Jan, Loes en Ton gaan eten bij een restaurant dat een paar honderd meter van het hotel af ligt. We spreken rond 19.30 uur af in de lobby van het hotel. We hebben dus nog tijd genoeg om ons op te frissen.

Nadat we compleet zijn gaan we naar het restaurant. We pakken eerst wat te drinken en bekijken de menukaart. Inmiddels komen Willem en Klara ook bij het restaurant binnen. We schuiven een tafel bij en eten gezellig met elkaar.

Na afloop maken Jozien en ik met Ton en Loes nog een wandeling langs de boulevard waar we ook nog Pingu´ns tegen komen. Na een wandeling van een half uur gaan we terug naar het hotel waar we meteen naar de kamer gaan om te slapen.

 

Terug

Volgende Dag

 

 

Copyright M.Bernards